مرکز مشاوره و پاسخگویی

۰۳ خرداد ۹۹ ، ۱۲:۵۶

گوش ندادن به حرف همسر

 

 

 

همسرم به حرفهایم گوش نمی‌دهد
گوش دادن به حرف همسر بسیار مهم است. اگر شما یا همسرتان به حرف‌های هم گوش نمی‌دهید نشانه این است که در ازدواج‌تان مشکلی دارید و اگر این روند گوش ندادن ادامه پیدا کند زنگ خطری برای ازدواج‌تان است.

دلایل احتمالی مشکل در گوش دادن به حرف همسر
مشکل گوش دادن به حرف همسر در ازدواج می‌تواند ناشی از مشکلات همسرتان، شیوه بیان شما یا ترکیبی از هر دو باشد.
 
شیوه بیان شما
ممکن است خیلی طول بکشد تا آنچه را که می‌خواهید بگویید. این صحبت‌های
طولانی خسته کننده است. مستقیم بروید سر اصل مطلب.

ممکن است در هنگام صحبت کردن فقط خودتان صحبت کنید و به طرف مقابل‌تان اجازه صحبت ندهید. به همسرتان هم فرصت صحبت کردن بدهید.

اگر صحبت‌های شما توهین آمیز، تحقیرآمیز یا آزار دهنده باشد و باعث بی‌احترامی به عقاید و احساسات همسرتان شود، همسرتان با گوش نکردن به صحبت‌های شما از خودش دفاع می‌کند. پس این حرف‌ها را نزنید.

اگر صحبت‌های شما به طریقی باشد که همسرتان بفهمد که می‌خواهید او را فریب دهید یا دستکاری کنید، همسرتان هم به صحبت‌های شما گوش نخواهد داد. بگویید منظورتان چیست.

اگر شیوه صحبت کردن شما مانند نصیحت کنندگان، سخنران‌ها یا بازجوها است، ممکن است همسر شما ترجیح دهد سخنان یا نصیحت‌های شما را نشنود. از اینکه معلم یا وکیل در ازدواج خود باشید، دست بردارید.

ممکن است از کلمات “همیشه”، “هرگز” یا “مداوم” استفاده کنید. این کلمات باعث می‌شود همسرتان به صحبت‌های شما گوش ندهد. این کلمات را از دایره لغات خود حذف کنید.

زمان بندی شما ممکن است خوب نباشد. همسر شما احتمالا وقتی خسته است و مشغله فکری دارد، درگیر یک پروژه یا تماشای تلویزیون و یا کار با کامپیوتر است، به حرف‌های شما گوش نمی‌دهد. به همسر خود بگویید که می‌خواهید صحبت کنید و بپرسید که آیا زمان خوبی است یا خیر. اگر همسرتان می‌گوید نه، بداخلاق نشوید.

مسائل و موضوعات قدیمی را کنار بگذارید.

همسر شما ممکن است از گفتگوهایی که دائماً در آن شکایت و ناله می‌کنید و حرف‌های منفی می‌زنید، خسته شده‌ باشد. مثبت‌تر باشید.

شاید شما به همسر خود گوش نمی‌دهید. زمانی که همسر شما در حال صحبت درباره یک موضوع مهم با شما است، به این مساله توجه کنید که چقدر به حرف‌های همسرتان گوش می‌دهید.
 

مسائل شخصی همسرتان

ممکن است همسر شما به موضوعی که صحبت می‌کنید علاقه‌ای نداشته باشد. بپرسید آیا دوست دارد درباره این موضوع باهم صحبت کنید.

@psychomod

همسر شما ممکن است از صمیمیت بترسد.
 

همسر شما ممکن است با آنچه می‌گویید مخالف باشد و علاقه ای به شنیدن نظر مخالف نداشته باشد.
 

همسر شما ممکن است در آن روز خاص، بیش از حد گوش داده باشد و ظرفیت شنیدن حرف‌های بیشتر را نداشته باشد. فشار زیاد به او وارد نکنید.
 

همسر شما ممکن است تشخیص دهد که آنچه شما می‌خواهید بگویید مهم نیست.
 

همسر شما ممکن است معتقد باشد که نادیده گرفتن سخنان شما باعث می‌شود مشکل یا وضعیت از بین برود.
 

همسر شما ممکن است نخواهد حرف‌های شما را بشنود.
 

همسر شما ممکن است عادت داشته باشد جلوتر از چیزی که می‌گویید واکنش نشان دهد.
 

همسر شما ممکن است احساس نگرانی کند و راحت نباشد که نظر مخالف خود را ابراز کند، بنابراین ترجیح می‌دهد که به صحبت‌های شما گوش ندهد. به همسرتان اجازه دهید با شما مخالف کند.
 

همسر شما ممکن است در زمان مکالمه، عوامل حواس ‌پرتی زیادی داشته باشد. اگر توجه کامل به آنچه می‌گویید برای شما مهم است، تلفن‌های همراه را خاموش کنید.
 

همسر شما ممکن است برای جلوگیری از دعوا و بحث، به حرف‌های شما گوش ندهد.
 

همسر شما ممکن است حرف شما را شنیده باشد، اما نظر دیگری دارد یا نمی‌خواهد آنچه را که شما خواسته‌اید انجام دهد، پس خود را به نشنیدن زدن راحت‌تر از نه گفتن است.
 

همسر شما ممکن است فقط از نیمی از مغزش برای گوش دادن استفاده می‌کند. “محققان در ایالات متحده دریافته‌اند که مردان فقط با نیمی از مغز خود گوش می‌دهند، در حالی که زنان از هر دو طرف استفاده می‌کنند.

دکتر جوزف تی. لوریتو می‌گوید که زنان لزوما شنونده‌های بهتری نیستند. وی گفت زنان ممکن است نیاز به استفاده بیشتر از مغز خود برای گوش دادن به مکالمات داشته باشند، وی ادامه داد که این نشان می‌دهد زنان می‌توانند به دو مکالمه همزمان گوش دهند”.

 

 

منبع:

https://www.verywellmind.com/why-your-spouse-wont-listen-2303207

 


آدرس تلگرام من:

https://telegram.me/psychomod

 

کپی برداری با ذکر منبع بلامانع می باشد.

 

۹۹/۰۳/۰۳
آنوشا نیکوبخت

روانشناسی

همسرداری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی